TERMENI ȘI CONDITII

Va multumim ca vizitati acest website. Speram ca veti fi incantati sa aflati mai multe despre TERMOHUB CONFORT.

TERMOHUB CONSTRUCT S.R.L. respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Atunci cand interactionati cu noi, exista posibilitatea sa ne furnizati informatii care sa ne ajute sa va identificam (de ex. nume, e-mail, adresa, numar de telefon). Aceste informatii sunt cunoscute sub denumirea de „date personale”.

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos („Reguli generale”), precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile.

Atunci când accesaţi site-ul, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat Condiţiile Generale, care prevalează asupra oricărei alte înţelegeri pe care aţi putea s-o aveţi cu TERMOHUB CONSTRUCT S.R.L.

DESCRIEREA SERVICIILOR

TERMOHUB CONSTRUCT S.R.L pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

DESCRIEREA SERVICIILOR ȘI A PRODUSELOR COMERCIALIZATE

Pe acest website pot fi achiziționate următoarele servicii:

– Servicii de închideri terase, foișoare și balcoane cu folie transparentă;

– Montarea de rulouri exterioare din aluminiu;

– Plase de insecte.

Vă recomandăm să citiți în detaliu descrierea fiecărui produs.

Politica de livrare a produselor

Fiecare produs/serviciu va fi livrat/prestat după ce un avans de 50% a fost achitat. Mai multe detalii despre livrare pot fi găsite pe pagina individuală a fiecărui produs/serviciu.

Politica de retur/anulare

În cazul în care vă răzgândiți și doriți să anulați o comandă, trebuie doar să ne notificați prin email la termohub.construct@gmail.com, sau telefonic la: 0752 872 665. Se va reține avansul achitat în urma anulării comenzilor.

DREPTURILE DE FOLOSINȚĂ A CONȚINUTULUI ACESTUI SITE WEB

Informațiile de pe acest site sunt protejate conform legislației în vigoare. Scopul lor îl reprezintă informarea publicului. Este interzisă preluarea conținutului site-ului în orice scop.

În lipsa unui acord scris din partea termohub.ro respectiv a TERMOHUB CONSTRUCT S.R.L., puteți pelua maxim 500 de caractere din paginile acestui site daca precizați sursa și dacă inserați vizibil link-ul articolului sau al paginii sursă.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Termohub.ro nu poate fi făcut răspunzător în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele şi informatiile continute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Termohub.ro nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Termohub.ro este deţinătorul site-ului de faţă. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, precum și toate lucrările integrate în acest site sunt proprietatea TERMOHUB CONSTRUCT S.R.L.

Reproducerile, pe hârtie sau digitale, ale site-ului sus menţionat şi/sau ale lucrărilor sunt autorizate cu condiţia ca acestea să fie destinate unei folosinţe strict personale, excluzând orice utilizare în scopuri publicitare şi/sau comerciale şi/sau de informare, astfel încât să se conformeze dispoziţiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuală.

Cu excepţia dispoziţiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare parţială sau integrală a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrări care îl compun, fără a se fi obţinut în prealabil autorizaţia de la TERMOHUB CONSTRUCT S.R.L., este strict interzisă şi constituie INFRACŢIUNE ce se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Uilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu. Conţinutul site-ului este prezentat fără nici o garanţie, de nicio natură.

Prezentele Condiţii Generale, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Condiţii Generale sau din accesarea / funcţionarea / disfuncţionalitatea site-ului se supun dreptului intern român.

Limba Condiţiilor Generale şi a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.

ACTUALIZAREA CONDIŢIILOR GENERALE

TERMOHUB CONSTRUCT S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment accesul la site, precum şi Condiţiile Generale. Aceste modificări şi actualizări sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de îndată ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie să se raporteze în mod regulat la această rubrică pentru a verifica Condiţiile Generale în vigoare.

CUM NE PUTEȚI CONTACTA?

Daca aveti orice intrebari, reclamatii, sau comentarii cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau la practicile noastre de colectare a informatiilor, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail termohub.construct@gmail.com

Pornește conversația
1
Trimite mesaj pe Whatsapp
Salut! 👋
Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!